۳۶
خانــم

عدم تفاهم باهمسرم و دروغگویی همسرم؟

بنده مدتها باهمسرم زندگی کردم همسرم اعتیاد به مواد محرک داشتند منزل بنده در کرج هست اما خانه پدری من در تهران هست به خاطر ترک اعتیاد همسرم دو سال خانه پدری آمدم ودر آنجا زندگی کردم اما ایشون با دروغ من را فریب دادن و من را دوباره به کرج برای زندگی بردن ومتوجه شدم که ایشون هنوز مواد مصرف میکنند و الان خودم از نطر روانی خیلی آشفته شدم و اینکه خودش هم دوست داره بزاره کنار اما موفق نمیشه و خودش هم از نظر روانی آشفته شده

بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني و روانشناسي سلامت در تهران