درد در سینه و زیر بغل؟

سلام اقای دکتر
بنده در زیر بغل سمت چپم درد تیر کشنده دارم که گاهی اوقات به پشت قلب و بازوی سمت چپ سرایت میکند . از نظر قلبی بررسی شده ام و نوار قلب و اکو و تست ورزش داده ام که مشکلی نداشته.
علائم دیگر:
دچار تنگی نفس، مشکل در خواب شبانه ، اظطراب ،خارش چشم ، و مخاط بینی هم تقریبا خشک است و در آن خون وجود دارد.
آیا مشکل میتواند مربوط به بیماری های ریه باشد؟

1 پـاسـخ

  • سلام درد قفسه سينه و تنگي نفس از علايم شايع بيماريهاي تنفسي است و پس از اخذ شرح حال كامل، جهت تشخيص نهايي و درمان،نياز به عكس برداري قفسه سينه و تست تنفسي است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 307 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران