بی حوصلگی کسل بودن؟

سلام من نزدیک سه سال نزدیک 19 کیلووزن کم کردم پیش روانشناس رفتم گفتن افسردگی خفیف دارم همش بی حوصلم ایااحتیاجه برم پیش روانپزشک

8 پـاسـخ

  • با سلام و احترام
    چنانچه به روانشناس مراجعه کرديد ايشون اگر لازم باشه شما رو به روانپزشک ارجاع ميده .
    اما توصيه من به شما
    بارها گفتم افسردگي سرماخوردگي رواني هست يعني مي‌تونه زودگذر باشه و يا مي‌تونه استارت يه اختلال و بيماري رو بزنه
    پس ميتونيم بعنوان نشانه بگيريم که منبع اون مي‌تونه جسمي باشه يا رواني باشه
    توصيه اول از لحاظ جسمي چکاپ کامل کن مثل آزمايش
    خون
    تيروييد
    چنانچه اکي بوديد سراغ روان بريد و روان رو ترميم کنيد
    عزيزم اينو بدون هر احساسي در وجود ما بيانگر يک مطلب هست
    مثلا افسردگي ميگه بايد زندگي تو تغيير بدي اگر خيلي راکد هستي بايد تحرک پيدا کني و اگر از کار زياد افسرده شدي بايد تعديل کني

    از همه مهمتر خودت ميتوني به خودت کمک کني از کتاب هاي خودياري کمک بگير

    نداطباطبايي جبلي
    درمانگر اختلالات فردي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام
    به نظر مي رسد که درجاتي از افسردگي وجود دارد که نياز به درمان مناسب مي باشد. به روانپزشک مراجعه نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام وقت شما بخير،شما بايد جهت تشخيص دقيق،حتما نزد روان شناس مراجعه کنيد،در صورت نياز بله دارو هم مصرف ميکنيد،اما از طريق روان درماني هم ميتونيد از افسردگي رها بشيد
    در صورت تمايل با روانشناس مرکز مشاوره نويد ميتونيد تماس بگيريد،

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام دوست عزيز وقتتون بخير. آيا رواندرماني دريافت کرديد و همچنان حال بدي داريد؟ صرفا تشخيص و دانستن نام مشکل که راه حل نيست. بله اگر ميتوانيد حتما پيش روانپزشک برويد چون حق شماست که حال بهتري داشته باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 100 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران