علت درد و ورم‌ قفسه سینه سمت چپ چیست؟ ؟

با سلام دختری 14 ساله هستم حدودا یک سال هستش که سمت چپ قفسه سینه زیر قلبم ورم‌ داره‌ به پزشک مراجعه کردم گفت چون در سن رشد هستی در جناغ سینه ی شما کمی التهاب به وجود اومده‌ .
من هم دیگه بی خیال شدم هر چند ساعت یا 2روز درد میگیره ول میکنه وقتی نفس می کشم انگار یه چاقو فرو میره تو قلبم وقتی دست میزنم درد میگیره.
الان وقتی دستم رو گذاشتم روی قفسه سینم توجه کردم که قسمت چپ قفسه سینم ورم داره و بیشتر از قفسه سینه سمت راست اومده بالا
علتش چیه؟

2 پـاسـخ

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران