پیچ خوردگی زانو؟

سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
سال نوتون مبارک.

امیدوارم پیام بنده رو بخونید

بنده از شهرستان مزاحمتون میشم.
حقیقتش چند وقته از بی ثباتی زانو رنج میبرم با اندک تکان بدی جابه جا میشه و حتی سابقه پیچ خوردگی زانو دارم.
طبق گفته هایی که تا الان شده نرمی کشکک دارم اخیرا هم 10 روز پیش از قسمت زانوی پای راست دچار پیچ خوردگی شدم و طبق MRI انجام شده به من گفتن رباط پاره شده و اینجا هم عمل نمیشین باید برین مشهد حالا بنده برای من سوال هست
1.آیا واقعا پارگی رباط هست یا خیر؟
2.اگه پارگی رباط هست آیا باید حتما عمل بشم یا با آب درمانی و فیزیوتراپی خوب میشه؟
ضمنا چون زانوی چپم هم قبلا پیچ خورده و با دارو و فیزیوتراپی فعلا خوب شده اما نمیتونم روش فشار بیارم با وضع موجود بنابراین اصلا نمیتونم از جا بلند شم.

در هر صورت ممنون میشم اگه پاسخ بدید.

1 پـاسـخ

بازدید : 110 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي - جراح لگن و مفصل ران (هيپ) در تهران