۲۳
۷۲
خانــم

ریزش موی سر و خارش و خشکی پوستی؟

سلام وقتتون بخیر خانم 23 ساله هستم حدود یک ساله که دچار ریزش مو شدم . سال پیش ماه رمضون فشار عصبی زیادی رو تحمل کردم و بخاطر کم شدن غذام تو همون یک ماه شیش هفت کیلو کاهش وزن. داشتم . و از پارسال تا الان برام تا حدودی پر تنش بوده . از همون پارسال موهام شروع به ریزش کرد . هشت سالی میشه دیابت نوع یک و از بچگی اگزما دارم . خارش و خشکی پوست رو همیشه داشتم حتی تو سرم .موهای فر و پرپشتی داشتم اما الان بقدری حجمش کم شده که کاملا می‌خوابه کف سرم و وقتی هم که موهامو عقب میدم پوست سرم پیداست کاملا و به شدت نگرانم کرده. پارسال شهریور ماه چکاپ کامل دادم و مشکلی نداشتم و قندم هم کنترل شده ست و تیروئیدمم سالم بود اما خب ریزش موم متوقف نشده و تارهای موم هم به شدت نازک شدن همون پارسال موهامو کوتاه کردم و دیگه رنگ هم نکردم وزنمم به حالت قبلی برگشته و حتی سه چهار کیلویی اضافه وزن پیدا کردم شوره ی سر و غیره ندارم و فقط خارش و ریزش(خارش رو البته همیشه داشتم) . البته این آخر یک ماه پریود نشدم اما علائم خاص دیگه ای مثل موی زاید و ... ندارم اما به شدت نگران موهامم سه سال پیش هم ریزش مو گرفتم بخاطر کاهش وزن اما چند وقت بعد خودش برطرف شد اما ایندفعه خیلی طولانی شده و بیشتر موهامو از دست دادم پدرم موهای سرش ریخته اما مادرم و خانم ها تو فامیل همچین مشکلی نداشتن هیچوقت. تزریق انسولین دارم و برا پوستم اوسرین بعد حمام استفاده میکنم و اگر پوستم اونقد خشک بشه که زخم ایجاد بشه پماد بتامتازون میزنم اما خب خارش همیشه بوده. خواهش میکنم راهنمایی کنید از چه محصولاتی استفاده کنم و برای درمان ریزش موم باید چی کار کنم مکمل تغذیه ای یا محصول خاصی پیشنهاد میکنین؟
با توجه به کرونا و هایریسک بودن من مراجعه حضوری خطرناک نیس؟ مطب یا کار کم خطری وجود ندارن که انجام بدم؟ پیشنهادتون برای بهتر شدن وضعیت فعلیم چیه موهام واقعا نگران کننده شده به شدت رو تمرکز و اعصابم تاثیر منفی گذاشته
اصلا ریزش مو قابل درمان هست؟؟؟ واقعا استرس دارم بابت موهام

1 پـاسـخ

  • با سلام
    ريزش مو علل و انواع مختلفي داره و جهت تشخيص درست و درمان، حتما نياز به معاينه هست. جهت ويزيت روزهاي پنجشنبه صبح به کلينيک پوست بيمارستان رسول اکرم مراجعه بفرماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
بازدید : 144 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران