سن: 26 وزن: 70 جنسیت: خانم

زمان مناسب تزریق آمپول آزادسازی تخمک و عوارض تاخیر در آن؟

سلام من این مال امپول سینال اف زدم و دکتر گوت روز 14سیکلت بیا روز 14و15و16سیکلم تعطیل رسمیه اگ آمپول ازاد سازی روز17سیکل بزنم
مشکلی نیست؟والان درد شدید زیر دل دارم ایا بدون امپول ازاد سازی امکان ازاد شدن فولیکول هست؟

21 مرداد 1405 - 16:32

18 بازدید

پاسخ پزشکان

1 پاسخ
سهیلا سرلک چیوا

سهیلا سرلک چیوا

کارشناس مامایی زنان زايمان،پرده بکارت.زگيل تناسلي و تبخال تناسلي خانمها و آقايان، HPV.پاپ اسمير. زودانزالي و اختلال نعوظ آقايان.عفونت رحم واژن و ادراري ،هموروئيد.ناباروري.بارداري.خونريزي رحم.کيست و تنبلي تخمدان


سلام خیر عزیزم باید به موقع همانطور که پزشکتون گفتند، تزریق شود. اگر برای تزریق گفته بودند بروید و براتون تجویز شده، در بیمارستان هم میتوانید تزریق نمایید، اگر خیر، صبر کنید تا شنبه و نزدشون مراجعه نمایید،احتمالا برای سیکل بعدی این دستور را میدهند، اما شما اقدام به بارداری این ماه را داشته باشید امکان دارد تخمک آزاد شود.

21 مرداد 1405 - 17:25

آیا پاسخ پزشک مناسب بود؟
هوش مصنوعی دکتریاب

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب

زمان مناسب تزریق آمپول آزادسازی تخمک و عوارض تاخیر در آن

تزریق آمپول آزادسازی (مانند HCG) برای تعیین زمان دقیق تخمک‌گذاری و افزایش شانس بارداری بسیار حیاتی است. معمولاً یک یا دو روز جابه‌جایی در تزریق این آمپول بسته به اندازه فولیکول‌ها توسط پزشک قابل مدیریت است، اما این تصمیم باید حتماً با نظر مستقیم پزشک معالج شما باشد. در مورد درد زیر شکم، این مسئله می‌تواند ناشی از رشد فولیکول‌های بالغ و فشار آن‌ها بر تخمدان باشد، اما بدون تزریق آمپول آزادسازی، تضمینی برای خروج تخمک وجود ندارد و ممکن است فولیکول‌ها تبدیل به کیست شوند. توصیه می‌شود برای بررسی دقیق شرایط و دریافت دستورالعمل اصلاحی جهت تزریق، حتماً با پزشک متخصص زنان و زایمان در دکتریاب مشورت کنید.

توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه ما، توجه به راهنمایی پزشکان است.

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص مامايي به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه