11/5
آقــا

تشخیص بلوغ زودرس بودن یا نبودن پسر ۱۱/۵ ساله؟

با سلام و احترام
من یک پسر 11/5 ساله دارم که احساس می کنم موهای صورتش ضخیم تر شده و علائم دیگر... می ترسم دچار بلوغ زودرس شده باشد، و همچنین دختر 3/5 ساله ام رشد کمی دارد و وزنش 12/5 کیلو هست
قراره 24 مرداد برای معالجه همسرم از شهرستان به تهران بیاییم،و فقط تا 25 مرداد می توانم تهران بمانم خواستم ببینم
اولا راهنمایی بفرمایید چگونه می توانم یک نوبت ویزیت برای این تاریخ رزرو کنم؟

دوما آیا امکان دارد در شهر محل سکونتمان آزمایش‌های تشخیصی که برای تشخیص موارد مذکور(بلوغ زودرس پسرم-رشد کم دخترم)لازم هست رو انجام بدیم تا در صورت وجود مشکل روند درمان زودتر پیش رود؟ چون یه مقدار رفت ‌و آمد از شهرستان به تهران با بچه کوچک برام سخته
اگر امکان دارد، که ممنون میشم عنوان آزمایشات رو‌بفرمایید تا در شهرستان محل سکونتمان (ملایر-همدان) آزمایشات رو انجام دهیم و بیاوریم خدمتتان

اگر هم از نظر شما آزمایشگاههای شهرستان ملایر دستگاههای مد نظر را ندارند، مرکز استان همدان و مرکز استان مرکزی(اراک) هم می توانم بروم، فقط بفرمایید کدام آزمایشگاه باید بروم
ببخشید طولانی شد
سپاس

بازدید : 91 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران