۱۸
۴۹
خانــم

حمله ی عصبی پانیک؟

سلام
من 18سالمه
میخواستم درمورد بیماریم صحبت کنم که من حدود 6سال از موقعی که کلاس ششم ابتدایی بودم حمله عصبی بهم دست داد وبا آمبولانس راهی بیمارستان شدم.
و3سال راهنمایی استرس واظطراب کی داشتم تا اینکه راهی دبیرستان شدم سال دهم خیلی استرس واظطراب داشتم درصورتی که قابل کنترل نبود وهمچنان دوسال بعد دبیرستان این استرس واظطراب شدید تر شد حتی در این سه سال دبیرستان حتی به قدری استرس واظطراب بیشتر بود که نمی توانستم عذر خواهم دستشویی خود را نگه دارم وخود به خود.......
وامسال هم که سال دوازدهم هستم باز هم این اتفاق همچنان می افتد و این که خیلی اسرس واظطرابم بیشتر شده در صورتی که احساس خفگی در ناحیه ی گردن می کنم تنگی نفس و گرفتگی گلو ودایم قورت دادن آب دهان و گرفتگی دست ها حتی نمی توانم انگشت های خود را باز کنم تعادن نداشتن در راه رفتن و تپش زیاد قلب احساس ضعف ترس فراوان وحتی قادر به راه رفتن ندارم و....
به پزشک هم تا به حال مراجعه نکردم وخیلی هم کاهش وزن دارم یعنی وزنم خیلی بالا وپایین میشود
وحتی چند باری در مدرسه با امبولانس راهی بیمارستان شدم ودر ضمن بیماری آسم هم دارم در این مواقع خیلی اخساس خفگی می کنم
واقعا استرس واظطراب برایم مشکل شده حتی افت تحصیلی هم پیدا کردم ووقتی که بار اخر راهی امبولانس شدم چون خیلی لج میکردم در این حین و من را میخواستند با خودشان ببرند ومن جیغ میزدم و دیگر چیزی به خاطر ندارم انگار که در بیمارستان بودم دکتر گفتند که اگر دیرمی رسیدم تشنج می کردم
ویک قرص به نام پروپرانولول 20بهم دادند که هر شب مصرف کنم ولی من تا به حال استفاده نکردم دیروز که در مدرسه حالم بد شد وترسیدم که با امبولانس تماس بگیرند از قرص استفاده کردم وآروم شدم
به نظرتون باید چکار کنم حتی در این فکر خستم که ترک تحصیل کنم چون تحمل این مشکل برام سخت ودشوار است
وتا به حال هم به یک متخصص مراجعه نکردم
ووقتی هم که راهی بیمارستان شدم به پزشک چیزی نگفتم درمورد علایم هایم وایشون فکرکرد حمله ی آسم ویک خورد استرس امتحان.

1 پـاسـخ

بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران