۳سال
۱۱
خانــم

یبوست شدید؟

سلام اقای دکتر خسته نباشید.شرمنده دخترم تقریبا 6ماهی میشه سنگ کلیه داشت بعدازهمون موقع دچار یبوست شدید شد.
بردمش سونو چندوقت پیش گفتن دیگه سنگ کلیه نداره ولی یبوست هست همونجوری به سختی مدفوع میکنه ومدفوع هم خشک هست.
توشهرخودمون بردمش دکترگوارش بی بی کردادن بهترشد یه چند روزی ولی بازدوباره برگشت
الان هم دکترش دارو قوی ترداده بجای اینکه خوب بشه بدترشده .میشه راهنماییم کنین چیکارکنم دکتر ممنونم ازشما.

1 پـاسـخ

  • سلام Dr kids و پروکيد و ninilaxقطع شود . شربت لاکتولوز رو شب ها 2 سي سي شربت منيزيوم 2 سي سي ظهر ها ساشه بيو کيد ظهر ها يک عدد داخل ماست پودر پسيليوم يک عدد داخل يک شيشه آب معدني کوچک صبح تا شب بجاي آب بخورد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کودکان در تهران