خارش شدید بدن؟

سلام وعرض ادب
جناب دکتر من دندانپزشک هستم وحدود 7سال پیش مبتلا به کبد چرب شدم که بعد ازسونو وبیوپسی مدت دوسال واندی اورسوبیل ومتفورمین مصرف میکردم ووزنم هم پایین ام که شرایطم بهتر ودارو را پزشکم قطع کرد ولی متاسفانه سه ماهی است که خارشهای شدید پوستی_نفخ شکمی _وگاهی دفع مایع موکوسی را دارم. در ازمایشها انزیمهای کبدی وبیلی روبین نرمال است.
ایا باید داروهای قبل را دوباره شروع کنم؟
ایا ازمایشات تکمیلی ویا سونو ابدومن راپیشنهاد میکنید که انجام دهم وخدمت برسم.وضمنا خواهش دارم سفارش فرمایید تا یک نوبت اورژانسی به بنده بدهند چون واقعا خارش ها برایم قابل تحمل نیست

بازدید : 316 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي گوارش وکبد در تهران