۲۹
۶۴.۵
خانــم

احساس آریتمی‌ قلبی؟

سلام وقتتون بخیر.
من خانومی هستم با 29 سال سن.167 قد و 64 وزن. تا الان سابقه بیماری قلبی یا درد نداشتم که بخوام بخاطرش دکتر برم.
یک بار حدود 2 یا 3 سال پیش، توی مراسمی نشسته بودیم و یکباره احساس کردم قلبم‌چند بار محکم زد و یهو انگار خاموش شدم!چشمام سیاهی رفت و سست شدم و سرمو گذاشتم روی میز.یک لحظه فک‌کردم که مردم! ولی همونجا خوب شدم و بعدش کل‌اون شب مشکلی نداشتم.تا چند روز بعدش گاهی احساس جا افتادن ضربان قلب رو داشتم‌ولی خوب شدم تا پارسال.از پارسال تا الان گاهی(شاید هفته ای یا هر دو هفته یبار شایدم بیشتر) مخصوصا شب ها این احساس جا افتادن رو دارم. ولی خوب میشم زود. نبضمو‌ گرفتم، دیدم حتی با انگشت میتونم حس کنم که یه ضرب رو نمیزنه.
قهوه که میخورم معمولا تپش قلب‌ میگیرم و احساس اضطراب پیدا میکنم. ولی زمان‌ورزش (ایروبیک ،دوچرخه سواری،بالا رفتن از پله)هم مشکلی ندارم، ضربان قلبم بالا میره (طبق مچ بندم حتی بالاتر از 160)ولی نه نفس کم میارم نه حالم بد میشه. بنظر شما مشکلم جدیه؟ واقعا استرس دارم در این مورد.

2 پـاسـخ

بازدید : 89 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران