۲۹
۸۱
آقــا

جراحی پلاتین پا؟

با سلام من در تاریخ 2 مرداد 1401 بر اثر سقوط از راه پله دچار شکستگی استخوان ران پای راست در ناحیه پایین تراز مفصل شدم و روز بعد در بیمارستان رسول اکرم تحت عمل جراحی پلاتین قرار گرفتم و به مرور توان حرکتی پای آسیب دیده رو به بهبود است و در آخرین معاینه تاریخ 20 شهریور پزشکان بیمارستان رسول اکرم گفتند که شکستگی بخوبی جوش خورده و 45 روز دیگر برای اعلام زمان کنار گذاشتن عصا مراجعه کن. بدلیل اینکه بنده تا کنون با شکستگی استخوان مواجه نشده بودم و دو نفر از دوستان و آشنایان که دچار شکستگی بوده اند دچار عارضه کوتاهی پا شده اند و اینکه مدت زمان معاینات چه توسط رزیدنتهای بیمارستان ذکر شده و چه توسط متخصصین ارتوپدی بدلیل ازدیاد مراجعان خیلی کوتاه بود و فقط تصاویر محل آسیب را بررسی میکرند بنده با عوارض بعدی این آسیب آشنا نیستم و بخاطر بعدآ دچار کوتاهی پا و لنگش دائمی بشوم مدام استرس و ناراحتی دارم ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید. با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بورد تخصصي جراحي استخوان و مفاصل و آرتروسکوپي در تهران