لاغرم می‌خوام چاق بشم؟

سلام و عرض ادب

دکتر من 22سالم قدم182هست وزنم 63 حدود 20کیلو وزن کم دارم و وزنم کم و زیاد میشود میشه کمکم کنید چکار کنم از شر لاغری رها بشم؟

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت بخير چکاپ کامل انجام بديد(آزمايشات هورموني و گوارشي رو شامل بشه) تا در کنار گرفتن شرح حال بررسي و دليل لاغريتون شفاف بشه، اگر امکان دريافت نوبت حضوري داريد با همراه داشتن آزمايش تشريف بياريد مطب اگر رژيم مجازي خواستيد به واتساپ شماره همراه موجود درسايت پيام بديد اطلاعاتتون تو سط پشتيبان ثبت و ادامه فرايند تا تنظيم رژيم..بطور کلي راهکار بنده تنظيم رژيم غذايي همراه با ورزش هستش..

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران