دیابت و تیرویید دختر 14 ساله؟

سلام خوبید حسته نباشد من دخترم دیابت نوع 1 داره و تیرویید کم کار داشت و چندین ماه قرص تیروییدش و نخورد ولی تیروییدش مشکلی نداشت برای همین قطعش کرد ولی الان یه ماه به شدت چاق شدن امروز بردم تست دیابت داد و وز جوابش اماده نشده میخوام بدونم ایا شما آنلاین ویزیت میفرمایید چون من شاغلم و در شلوغی تهران خیلی سخت امکانش هست یا باید از نزدیک ویزیت بشن؟
و سوالم اینه که ایا تیرویید خوب میشه؟و همینطور دیابت نوع 1؟ وزن دخترم و سنشون و میزنم

1 پـاسـخ

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم کودکان در تهران