دیسک کمر؟

سلام سال 80 بعداز رانندگی 8ساعته بدون نرمش والیبال بازی کردم درعین بازی کمرم قفل کرد همون شب منو بردن پیش طبیب اونم پشم شتر گذاشت همون لحظه پای چپم تا دو انگشت پا یهویی سرد ولی حس شد بعد یک هفته رفتم گرگان ام ار ای گرفتم دکتر گفت آس 1و 4/5 دیسک زده پدرام از ای بصورت سیاه دیده میشه ازتون موقع تا حالا بعضی مواقع عود می‌کنه و میرم فیزیوتراپی ولی حالا که سنم 53شده احساس میکنم دردش داره بیشتر میشه ولی نمیخام جراحی باز کنم به نظر شما آقای دکتر چه کارکنم ازگنبد کاووس هستم ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 8 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کايروپراکتيک، ستون فقرات و مفاصل بدون دارو و جراحي در تهران