٩
آقــا

پسر9 ماه ام از توی بغلم خودش را پرت کرد و با صورت به زمین خورد؟

سلام ،پسرم نه ماهه است .چهار روز پیش درحالیکه خم شده بودم که از کشوی کمد لباسش را بردارم  خودش را برای برداشتن اسباب بازی به روی فرش پرت کرد.چون لباس تنش نبود و خیس بود سر خورد ،سعی کردم بگیرمش و فقط موفق شدم پایین پاهایش را بگیرم و متاسفانه با صورت روی فرش افتاد و حدود یکی دو دقیقه گریه کرد و بعدش آروم شد. من خیلی نگرانم که آسیب مغزی نداشته باشه.اینترنت را سرچ کردم و دیدم که علایم جدی را ندارد.بعدازظهر باهم بازی میکردیم که صورتش به دندانم خورد
فرداش زیر چشمش کمی کبود شد و دوروز بعد آبریزش شدید از بینی که من فکر کردم بخاطر حساسیتش است
ولی الان نگرانم که نکنه کبودی و آبریزش نشانه ی ضربه مغزی باشه؟؟؟ خیلی دلواپسم  !! چکار باید انجام بدم؟؟

2 پـاسـخ

بازدید : 488 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب اطفال و کودکان در تهران