۲۲
۶۴
خانــم

در مورد زگیل تناسلی؟

سلام .وقت بخیر.من 22 سالمه ومناسفانه حدودا 4 ماه پیش متوجه زگیل تناسلی شدم وبیمارستان اکبرابادی رفتم ونمونه برداری کردند از من وآزمایش دادم ومتوجه بیماری شدم سه مرحله واکسن زدم والان هم قرص پاور فیت میخورم روزی یک عدد .فقط خواستم از شما بپرسم من برای درمان قطعی باید به مطب شما مراجعه کنم ایا تخصص شما مربوط به بیماری بنده میشه.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

بازدید : 102 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مديکال آنکولوژي و هماتولوژي و پيوند سلول هاي بنيادي در تهران