۱۹
۴۹
آقــا

همه بهم دروغ میگن؟؟

سلام خانم دکتر من یه دختر نوزده ساله ام فکر می کنم در باره زند گی همه دارن به هم دروغ میگن مثلا فکر می کنم قد واقعی بهم نمی کنن به نظر تون اشکالی دارم؟؟ آخه همه لباسای خاله ام که قدش 132 اندازه من میشه در حالی که به من گفتن تو قدت153 به نظرتون اونا دروغ گفتن به من؟؟

1 پـاسـخ

  • مسئله فکر شماست که انگار خبلي ار موارد و جاهااين برداشن رو ازرفتار اطرافيان داريد، شايد قبلا دروغهاي مهمتري به شما گفته شده، شايد پاي اختلالي در ميون باشه،شايدشما خودتون رو ساده در نظر ميگيريد و عزت نفس پاييني داريد، نياز به بررسي بيشتري هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 100 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران