به تاخیر افتادن قاعدگی؟

سلام عرض میکنم
من اوایل وقتی که پریودیم شروع شد کلا نامنطم بود یعنی امکان داشته سه ماه پریود نشم و یک ماه بشم
ولی بعد یک سال کلا هرماه میشدم ولی خب تاریخاش جا به جا میشد
مثلا یه بار 5ام و یه بار 25ام اما امکان نداشت یک ماه نشم این جابه جایی هم فک کنم بخاطر تغذیه ام بود
اما این ماه من یه مسافرت داشتم و به مدت یک هفته هم خیلی از آبلیمو استفاده کردم که بعد خوندم دیدم خیلی در پریودی تاثیر داره و یک ماه هم هست اصلا نشدم و مجردم هستم و17سالمه
خواستم بدونم مشکل جدیه ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون میشم راهنمایی کن

1 پـاسـخ

  • سلام سفر وتغذيه و استرس و مشكلات روحي تأثير گذار هستن در پريود و احتمال زياد تاخير و بي نظمي قائدگي در اين سنين به اين دلايل شايع هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران