دلیل گریه های زیاد واحساس دل تنگی ودل پیچه بعداز صرف صبحانه؟

باسلام وعرض ادب خواهرم حدود17ساله ام اس دارند وتحت نظر متخصص اعصاب وروانندوآمپولهای ام اس ودارو مصرف می کنند حدود شش ماهه ناراحتی ضعف اعصاب پیدا کرده اند ومعمولا بدون دلیل گریه امانش نمیده ومعمولا دراز کش زندگی را می گذرونه حدود 56 سالشون هست بیشتر اوقات بی حال وبعد از صبحونه دل پیچه می گیرندجسارتا اگر با تخصص جنابعالی درمانی دارد حضوری خدمتتون برسیم درغیر اینصورت به پزشکی که در تخصص ایشون باشه معرفی فرمایید سپاسگزارم

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در ارومیه