آبله مرغان؟

سلام وقت بخیر
من تا حالا ابله مرغان نگرفته ام.دیروز با یکی از دوستانم که علائم ابله مرغانش تازه شروع شده و پزشک تشخیص داده که ابله مرغان داره دیدار داشتم.میخواستم بدونم ایا امکانش هست از ابتلا جلوگیری کنم با زدن واکسن؟یا هر کار دیگه ای؟

1 پـاسـخ

  • سلام و درود. امکان پيشگيري بعد از تماس با فرد مبتلا وجود ندارد تنها ميتوانيد با مصرف ويتامين، مايعات، نداشتن اضطراب و خواب کافي سطح ايمني خود را بالا نگه داشته تا در صورت ابتلا شدت درگيري شديد نباشد
    درصورت ابتلا در سنين بزرگسالي به پزشک مراجعه کنيد و از خود درماني پرهيز کنيد🌹

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران