٥٣
٩٥
خانــم

خونریزی رحم؟

سلام خانم دکتر
من مادرم 52سالشونه
همیشه پریودی منظم داشتن تا دوماه پیش 10روز عقب انداختن و بعد از اون پریود شدن و دیگه تموم نشد خونریزیشون تا الان ک حدودا دوماه هست مدام خونریزی دارن حتی یک روز هم تموم نشده.
حدودا 3هفته پیش امپولی ک هر سه ماه میزنن رو هم تزریق کردن اما تا الان تاثیری نداشته.
کورتاژ تشخیصی انجام دادن هفته پیش دکتر این هفته گفتن ک مشکلی نداشته فقط اگر تا10روز دیگه تموم نشد بعلت کم خونی شدیدی ک دارن عمل رحم رو انجام بدن و دربیارن.میخواستم نظر شما رو هم بدونم.ممنون میشم اگر زودتر جواب بدید
مادرم کم خونی شدید دارن

1 پـاسـخ

بازدید : 147 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران