سرماخوردگی مداوم ابریزش شدید بینی و عطسه گرفتگی گلو تنگی نفس و خس خس سینه؟

سلام فرشاد هستم و 20 سالمه مشکلم سرماخوردگی مداوم و ابریزش بینی و عطسه بسیار زیاد تقریبا هر روز سرما میخورم حداقل 15 ساله که این مشکلو دارم واقعا خسته شدم لطفا راهنمایی کنید و یک مشکل جدید دارم حدود 2 سال است گرفتگی گلو دارم و هر چند ثانیه باید صافش کنم انگار یچیزی مثل خلط گیر کرده تو گلوم نفس کشیدن واسم سخت شده تنگی نفس و خس خس سینه دارم مخصوصا شبا قبل از خواب و دیگه اینکه هر دوسه هفته یکبار درد گلوم زیاد میشه وقتی اب دهن میریزم بیرون همراه با خون است اب دهنمو بسختی قورت میدم لطپیشونیم تیره شده با دور چشمام احساس میکنم مال عطسه ابریزش زیاده یا سینوزیت نمیدونم لطفا راهنمایی کنید باید چیکار بکنم

1 پـاسـخ

بازدید : 139 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني در تهران