٦٠
خانــم

مادرم شبها دچار تنگی نفس میشن؟

بإسلام و خسته نباشید مادرم شبها دچار تنگی نفس میشدن در طول روز. هم ک خم میشن تنگی نفس میگیرن دکتر گفتن ک 40 درصد ریشو از دست دادن با سی تی اسکن تشخیص دادن گفتن ریشونم آب آورده ی دوره آنتی بیوتیک استفاده کردن هنوزم کامل خوب نشدن آزمایشهای تشخیصیم انجام دادن مشکل از ریشونه هنوزم خوب نشدن ب طوریکه شبها باید رو مبل بخوابن رو تختم نمیتونن بخوابن ب نظرتون چیکار باید کنیم چ راهکاری هست

1 پـاسـخ

  • با سلام وقت بخير، جهت ارزيابي و تشخيص لازمست بيمار تحت شرح حال و معاينه دقيق قرار گيرد مدارك بيمار مانند عكس ريه يا سي تي اسكن رويت شود و اكوي قلب نيز جهت بررسي نارسايي قلبي نياز مي باشد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 343 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران