درد و ورم بیضه ازجوانی موقع ارضانشدن وتداخل باوازکتومی؟

سلام وخسته نباشیدخدمت آقای دکتر،من فردی45ساله هستم دارای دوفرزندکه برای وازکتومی میخواستم اقدام کنم که باوجود مشکلی که دارم گفتندنمیشه ومشکل ساز است مشکلم اززمان مجردی تاحالا اینه که موقع ارضا نشدن درد و ورم شدیدیک بیضه را دارم که بعداز رابطه وتخلیه کم کم درد و ورم ازبین می رودوحالا میخوام بدونم این مورد برای بعدازوازکتومی ایرادی ندارد؟ویااینکه ممکنه دفعات درد بیشترشود؟

بازدید : 169 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران