۲
۱۴
آقــا

عصبی بودن؟

پسری دو ساله دام خیلی عصبی موهاشو میکشه سرش وبه زمین میکوبه وباهمه افراد خانواده این کارو میکنه اگه امکانش هست بفرمایید چه کارکنم دارویی میتونم بدم اروم بشه

1 پـاسـخ

  • سلام معمولا به اين حالت ميگن قشقرق کردن و‌فقط بايد به اين حالت اهميتي ندهيد با بزرگ‌شدنش برطرف ميشه البته زماني اين تشخيص مطرح ميشه که معاينه کامل بشه ازمايش از نظر کم خوني و ساير مشکلات داده بشه اگر همه چيز نرمال بود اين تشخيص مطرح ميشه و کاري لازم نيست انجام شود دارو نميخواهد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 177 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران