۲۲
۸۷
آقــا

فشار خون بالا دارم؟

سلام آقای دکتر من الان نزدیک 6ماه که فشار خون بالا دارم سنم 22سالمه همه جور آزمایش خونی نوار قلب اکو قلب سنوگرافی کلیه با عکس رنگی هم این کارا انجام دادم ولی هیچی که رابطه به فشار خون باشه مشخص نشد مشکلی نداشتم تو همه آزمایشام الانم اکثر وقتا فشارم 14یا 15رو 9 هستش باید چیکار کنم

1 پـاسـخ

  • با سلام
    به نظر مي رسد مشکل شما پرفشاري خون خفيف از نوع اوليه باشد که انجام برخي اقدامات اوليه مثل کاهش وزن، انجام فعاليت هاي هوازي به مدت 30 تا 45 دقيقه ( چند روز در هفته) ،کاهش بي تحرکي به کمتر از 2 ساعت در روز و افزايش دريافت سبزيجات تازه، کاهش نمک دريافتي در رژيم غذائي روزانه به کمتر از 1/5 گرم و مصرف ميوه و سبزيجات پتاسيم دار ( مثل پرتقال ، گريپ فروت، گوجه فرنگي ، کلم بروکلي ، سير ، حبوبات و... )،
    کلسيم دار( لبنيات کم چرب و...) و منيزيم دار ( اسفناج ، جوانه گندم ، نان سبوس دار و...) مي تواند درکاهش پرفشاري خون کمک کننده باشد. 6 ماه بعد براي ارزيابي کامل تر به کلينيک مراجعه شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 161 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه کودکان (نفرولوژي) در تهران