۳۶
۸۲
آقــا

تنگی نفس؟

با سلام و‌خسته نباشید .من حدود یه ماه قبل مریض شدم و گفتن سینوزیت دارید. که گلو درد سردرد و عفونت گلو داشتم همراه لرز بعد بهبودی سرفه هم داشتم که شربت نیوکال جی استفاده کردم که تپش قلب باهاش پیدا میکردم .الان یه هفته است که دچار تنگی نفس و تپش قلب میشم که رفتم پیش دکتر اورژانس و پزشک عمومی و دکتر قلب بعد معاینه گفتن که اضطراب باعث تپش قلب شده و ریه ت حساسیت داده الان داروی مونته لوکاس و فلومیسول 600با اسپری سرتاید برام نوشتن اسپری استفاده میکنم بدتر میشم قرص ها هم میخورم حالت سر گیجه و خس خس سینه دارم الان نمیدونم چکار کنم .آیا واقعا حساسیته یا کروناس .باتشکر

1 پـاسـخ

  • سلام
    نگران نباشيد، داروها را مصرف کنيد، داروها خوب است. بيشتر استرس است. در منزل بمانيد نکات بهداشتي رو رعايت کنيد استرس و اظطراب را از خودتان دور کنيد و با من در تماس باشيد. علايم کرونا نداريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 126 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران