بیماری روده؟

باسلام وقت بخیر.
مادر من 55ساله نزدیک دو ماه مشکل روده پیدا کرده. طوری که درد بسیار شدیدی در دهانه روده داشت. مشکل یبوست هم ندارد. هر بار هم که به دکتر مربوط مراجعه می کردیم قرص های روده ومسکن تجویز می کردن ولی مسکن ها فقط 24ساعت دوام داشت ودوباره درد بسیار شدیدی می گرفت. بالاخره بعد از چند روز بامراجعه به پزشک دیگر و نشان دادن ها ومدارک تصمیم بر انجام آزمایش کلونوسکوپی شدونتایج حاصل به گفته پزشک پارگی وزخم روده مشاهد شده ونیاز به عمل جراحی دارد.
حالا مشکلی که مادر من داره باتوجه به اینکه حدود6ماه به دلیل عارضه قلبی انژو شده و 1عدد فنر داخل رگ گذاشتن. وبنا به همین دلیل دکتر تا پزشک قلب اجازه نداده عمل را قبول نمی کند.
آیا ممکن است عمل به صورت لیزری وبدون بیهوشی انجام شود. یا چه توصیه ای برای بیمار دارید کلا راجب عمل. پیشاپیش از زحمات شما قدر دانیم...

بازدید : 97 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي روده بزرگ (کولورکتال) در تهران