آیا کسی پلی کیستیک داره و سونو رفته نیاز به ازمایش هورمونوها هم هست؟( در جواب خانم دکتر عفت زادسر) ؟

سلام
من تخمدان پلیکیستیک دارم و یه کیست هم تو سرویکست هست به 6mmدیامتر و اندومتر دارای ضخامت 6mm
و واس همین تخمدان ها بیش از اندازه طبیعی بزرگ هستند
آزمایشات هورمونی هم کنار سونو و ازمایش خون نوشته بودن
اما سونوگرافی که رفتم و و ازمایش خون دادم و دلیل نامنظم بودن پریودامو فهمیدم دیگه ازمایش هورمون ندادم
دارو مصرف کردم ولی هنوز عادت نشدم که سپروترون رو مصرف کنم. زیر نظر پزشک هم هستم
ورزش میکنم و تقریبا لایف استایلمو تغیر دادم
به نظرتون آیا لازم ازمایشات دیگه هم بدم
یا روش های درمانی دیگه سراغ دارین؟
یا به مرور زمان عادتم منظم میشه

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم در مورد کيست دهانه رحم اگر منظورتان کيست بارتولن است که معمولاً ما به صورت طبيعي مشاهده مي کنيم و در مورد تخمدان پلي کيستيک همانطور که خدمتتون عرض کردم چند آزمايش تخصصي داريم که بهتر است قبل از شروع درمان انجام بدهيم و ضخامت آندومتر شما با توجه به اينکه مي فرماييد 6 است براي پريود شدن خوب است البته ما نمي توانيم به صورت تلفني دارو تجويز کنيم چون ممنوع است

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران