۱۴
۴۵
آقــا

بلوغ زودرس ۲؟

چندتا عکس پوکی استخوان هم هست که براتون می فرستم پارسال انداخته بعدا فهمیدیم ضرر داره شاید به کار اومد

1 پـاسـخ

  • سلام
    چشم حتما اگر براي من هم امکان داشت،حذف ميکنم ولي اصلا اشکالي نداره ،اينکه نميشه حذف کرد ،کار درستي هست که توسط سايت انجام ميشه .
    در مورد فرزندتون ،سن استخواني که متاسفانه جلوتر از سن تقويمي هست و از طرفي با توجه به آزمايشات ،بلوغ هم در مراحل اوليه نيست،لطفا شنبه عصر ساعت 7:30 تماس بگيريد که بهتون بگم چه کمک درماني ميشه انجام داد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 179 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران