من جوانی 25ساله هستم مدتی که زانوهایم خالی میکننذ ام آر آی هم دادم ولی جوابشو نشان دکتر دادم جواب مشخصی بهم نمیدن لطفا راهنمایی کنید؟

من جوانی 25ساله هستم مدتی که زانوهایم خالی میکنند ام آر آی هم دادم ولی متاسفانه هنوز جواب خوبی بهم ندادن لطفا راهنمایی کنید ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام ، معمولاً براي پاره شدن رباط صليبي كه يكي از علل اصلي خالي كردن زانو هستش، بيمار يكرسابقه واضح از آسيب زانو وچرخش زانو كه با شنيدن صدايي وتورم شديد زانو همراه است را دارد، اگر شما همچين شرح حالي دارين وبعد از اون زانو خالي ميكنه خوب رباط صليبيتون نياز به جراحي داره، البته mri شما الان خيلي واضح نيست معاينه زانو اگر زانوتون لق هستش، جراحي نياز داره، البته خالي كردن زانو علل زياد ديگه اي هم داره...

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 554 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران