۳۸
۷۱
خانــم

ریزش مو و تعریق شدید؟

سلام آقای دکتر من ریزش موی شدید دارم و حدود سه سال است حتی در زمستان هم عرق میکنم مخصوصا از ناحیه زیر بغل ،هر دارویی استفاده کردم و هر دکتری ولی نتیجه نداده ،میگن چون کبد چرب و کلسترول دارم دچار بلغم شدی که عرق میکنی و موهات میریزه ولی من نمیدونم دیگه چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین ممون

1 پـاسـخ

  • براي حل تعريق زير بغلتون با تزريق بوتاکس مخصوص زير بغل اين مشکل قابل حل ميباشد در طول زماني که بوتاکس زديد کلا تعريق نميکنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران