۳۲
۶۵
آقــا

چکاپ کامل ؟

سلام و عرض ادب . وقت بخیر
من 32 سال سن دارم .‌ مدتی هست که خیلی ضعیف شدم . کم اشتهام و فکر کنم کم خونی هم دارم . دست و پام و تمام بدنم اصطلاحا زود خواب میره . احساس ضعف و سستی و کوفتگی عضلات هم دارم . و بدنم فقر آهن و ویتامین های کافی و لازم رو پیدا کرده . آیا در تخصص شما هست که مراجعه کنم تا معاینه بشم و برام آزمایشات لازم رو بنویسید ؟

خیلی ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام . آيا با آزمايش متوجه کنبود ويتامين و فقط آهن شده ايد يا صرفا بدليل ضعف اينطور نتيجه گيري کرده ايد؟
    جهت معاينات اوليه ميتواتيد تشريف بياوريد و سپس با توجه به ادامه ازمايشات به شما راهنمايي هاي لازم داده خواهد شد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 463 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران