فتق اپی گاستریک کودکان؟

با سلام.ببخشید من یک پسر 1 ساله دارم در 2ماهگی عمل فتق کشاله ران کرده الان که یک ساله است متوجه شدیم فتق اپی گاستریک هم داره.دو تا جراح گفتن میشه تا 4سالگی صبر کرد بعد عملش کنیم.میخواستم بدونم با توجه به این که تحرک بچه توی این سن زیاد است تا موقعی که 4 ساله بشه خطری براش نداره مثلا فتقش بزرگتر بشه یا گیر کنه؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام‌در فتق اپيگاستر ميشه تا بزرگ‌شدن بچه صبر کرد البته به شرطي که اندازه فتق خيلي بزرگ‌نباشه و يا وقتي فتق بيرون ميزنه گير نکنه که در اين صورت بهتره زودتر جراحي بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 107 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران