۲۹
۸۰
خانــم

آیاهیستروسکوپی انجام دهم؟

سلام خدمت خانم دکترمحترم خانم 29ساله هستم دختر12ساله دارم و5سال پیش سابقه سقط.حدود7سال هست که درگیرقطع قاعدگی بودم که اوایل بیماریم باآمپول پروژسترون وقرص جلوگیری پریودمیشدم وبعداز داروهاافاقه نمیکردتااینکه قرص تحریک کننده تخمدان خوردم که بدترشدم واصلادیگرباآمپول ومدروکسی واسترومالین پریودنمیشم ووقتی که که پریودنشم شکم دردمی‌آورم.آزمایشات هورومونی ذخیره تخمدان گوارشی عکس رنگی سونوگرافی گفتن مشکلی نداری من زندگیم مختل شده توروخداخانم دکترکمکم کنید8ماه که پریودنشدم حتی باآمپول قرص. کلی دوندگی وهزینه به نتیجه نرسیدم وخوب نشدم

1 پـاسـخ

بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح زنان و زايمان و نازايي، جراحي زيبايي زنان در تبریز