۵۵
۲۸
خانــم

سلام خیلی ممنونم که پاسخ سوال منو دادید شما فرمودید بعد از ۴۸ ساعت وضعیت خودمو گزارش کنم تب ندارم درجه تب سنج به ۳۶.۶ و ۳۷ در نوسانه ایا من هنوز هم مشکوک هستم؟

صبح ها که بیدار میشوم هیچگونه تنگی نفس و یا سرفه ندارم ولی در طول روز دوباره سرفه ها برمیگردند که البته کمتر شده و معمولا سرفه ها خلط هست تنگی نفسم بهتر شده در مورد تماس با سایر اعضای خانواده من با مادرم هستم مادرم هم قبل از من دچارمشکل کاملا مشابهی شده بود که حتی بدتر از من بود ایشان نتوانستند یک شب به خاطر سرفه شدید بخوابند که خوشبختانه العان کاملا برطرف شده اگرچه که ما هر دو مبتلا به الرژی هستیم اما ایا امکان دارد ما به نوع خفیف کرونا مبتلا شده باشیم؟
با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 269 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران