اختلاف سن بارداری و سونوگرافی ؟

سلام خانم دکتر عزیز خسته نباشید. سن بارداری من طبق اولین روز آخرین پریودیم (1401/10/10 ینی دهم دی ماه) ٫٫هفت هفته و دو روزمه٫٫ و طبق گفته دکتر زنان باید این هفته میرفتم برای سونوگرافی تشکیل قلب.سونوگرافی ک رفتم بهم گفت ساک تشکیل شده و کیسه زده هم هست اما قلب تشکیل نشده چون طبق سونو شما ٫٫ پنج هفته و دو روزتونه٫٫
سوال من از شما اینه ک آیا اختلاف سن حاملگی و سونوگرافی نگران کننده است؟؟؟آخه تو گوگل ک سرچ میکنم مینویسه بیشتر از 10 روز خطرناکه ینی جنین رشد نکرده و .. من 20 سالمه بارداری اولمه البته یک سقط خود ب خودی قبلا توی هفته شیش داشتم برا همین نگرانم پریودی هامم منظمه. ممنون از زحماتتون

1 پـاسـخ

بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران