۳۹
۴۵
آقــا

آیا با لثه بیمار و التهابیم میشه کاری برا دندونای پوسیدم کرد ؟

با سلام و خسته نباشین خدمت شما خانم دکتر گرامی خانم دکتر عزیز من زن 39 ساله متاهل .. مدتهاست لثه هام مریضن و التهاب و قرمزی و اینا دارن که باعث شده چند سال پیش شروع به حرم شدید و پوسیده شدن دندونامو از بین رفتن دندونای آسیابم و کج و کوله شدن بقیه دندونام بشن و الان چند ماهیم هسش یکی از دندون جلویم پوسیده شده و شکسته و بدریخت شدم راستش به خاطر هزینه ها و سهل انگاری خودم کار به اینجا کشیده شده الان تصمیم گرفتم هر طور شده به دندونام برسم میدونم دیر شده اما اینم میدونم با تکلنوژی عصر جدید میشه برا این لثه هام و دندونام کاری کرد .خانم دکتر عزیز از شما خواهش دارم لطفا نهایت تلاشتون رو برا این دندونام و لثه هام انجام بدین در کل میتونم بگم وضع لثه هام اصف ناکه به خدا به خاطر هزینه بالای دندون پزشکی نتونستم معالجه کنم همسرم کارکر ساده هسش خانم دکتر عزیز از شما خواهشمندم تقاضا دارم فقط بفرمایین که آیا میشه برا لثه هام و دندونای باقی ماندم کاری کرد میخوام ترمیم کنم نه اینکه همه دندانسازا دندان پزشکا میگن همشونو بکش جاش یه دست دندون مصنوعی بزار اما من میدونم با این راه کار نمیتونم کنار بیام .. خانم دکتر گرامی لطفا منو راهنماییم کنین ممنون میشم راه دور هستم اگه اینجا از رو عکس بتونین برام بگین که راه چاره هست یا نیست اگه باشه با کله میام فرسنگها راهوو‌‌‌ باور کنین 🙏🙏🙏🙏🙏

بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران