۲۳
۷۳
آقــا

کم شنوایی یه طرفه گوش با مبتلا شدن به اریون در کودکی؟

سلام
روزتون بخیر
من یه برادر 23 دارم که در کودکی اریون گرفت و یکی از گوش هاش شنواییش کم شد ، ایا در حال حاضر دارو یا درمان قطعی برای درمانش هست؟؟ آستانه شنوایی گوش کم شنوای ایشون بیین 40 تا هفتاد است در فرکانس های چهارگانه
خیلی ممنونم ازتون

7 پـاسـخ

  • سلام
    کم شنوايي ناشي از اريون يکي از عوامل شايع بروز کم شنوايي بدو تولد ميباشد
    اما در حال حاضر براي برادر شما درمان دارويي يا مداخله پزشکي جهت بهبود شنوايي ممکن نيست تنها
    استفاده از سمعک هوشمند جهت پيشگيري از افزايش کم شنوايي توصيه ميشود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام.
    بيماري اوريون باعث کم شنوايي حسي عصبي ميشود که قابل درمان نيست و بهترين اقدام جبراني استفاده از سمعک در گوش آسيب ديده ميباشد تا از پيشرفت کم شنوايي نيز جلوگيري شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام، کم شنوايي ناشي از اريون به صورت حسي و عصبي برگشت ناپذير ميباشد، در صورت تشخيص در زمان کودکي و کورتون تراپي احتمال بازگشت وجود داشت ولي در حال حاضر هيچ گونه درمان دارويي وجود ندارد فقط جهت جلوگيري از بدتر شدن حتما از خوراکي هايي که سرشار از ويتامين هاي E ميباشد در سبد غذايي خود داشته باشين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • باسلام،بايد نتيجه تست هاي شنواييشون ببينيم و بررسي کنيم و بعد نتيجه گيري بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • بهتر هست بعد از انجام نوارگوش بررسي کنيم.ولي در اين مواقع سمعک ميتونه کمک کننده باشه و شنواييشان را بهتر کند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 144 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص شنوايي سنجي در تهران