قرص کلونازپام؟

سلام و عرض ادب سوالی داشتم من دو سال قبل به خاطر مشکلات اعصاب و اختلال وحشت به روانپزشک مراجعه کردم و ایشان داروی کلونازپام یک میلی گرم رو برایم تجویز کردند و گفتند که یک ماه دیگر بیا تا دوزش رو بیشتر کنم اما من دیگه نرفتم پیش روانپزشک و همون قرص رو خودسر به مدت دو سال دارم استفاده میکنم چون بهش وابسته شدم و در صورت ترک دچار عوارضی میشوم الان در روز ظهر نصف قرص و قبل خواب نصف قرص میخورم آیا با مصرف خودسرانه در آینده با مشکلات جدی رو به رو میشم الان به کلونازپام اعتیاد پیدا کردم و نمیتونم ترکش کنم ضمنا علاوه بر قرص کلونازپام قرص کلومیپرامین و فلوکستین هم برام تجویز کردند ولی من مصرفشون رو قطع کردم ایشون تشخیص دادند که من اختلال پانیک و افسردگی و وسواس دارم به همین دلیل این داروها رو برام تجویز کردند ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر

6 پـاسـخ

  • سلام خدمت شما
    مصرف خودسرانه و قطع خودسرانه داروهاي روانپزشکي گاهي اوقات عواقب سنگيني براي بيماران دارد .بنابراين مجددا با روانپزشک ارتاط بگيريد تا به شما در قطع دارو يا جايگزيني دارو کمک کند
    همکاران فوق تخصص روانپزشک و روانشناس ما در کلينيک رائين اماده ارائه خدمت به شما عزيزان هستند .جهت ارتباط با شماره هاي 09109696945 و يا 02166427834 تماس بگيريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام
    در صورتيکه با دز ذکر شده مصرف نماييد، موردي نخواهيد داشت ولي بهتر است به تدريج قطع نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام،دارهايي که براي شما توسط روانپزشک تجويز شده بود،نبايد خودسرانه قطع ميشد،هر دارو در کنار فوايد خودش براي اختلالي که تجويز ميشود،عوارضي نيز دارد،به عنوان مثال اگر کلونازپام خودسرانه مصرف شود،به شدت ايجاد وابستگي مي کند،لدا شما حتما بايد تحت نظر روانپزشک قرار گرفته،و به لحاظ روان درماني نيز ميتوانيد از روانشناس باليني کمک بگيريد،در صورت تمايل ميتوانيد،با روان شناس باليني کلينيک نويد آرامش تماس بگيريد 09147494684

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام و احترام
    اين اختلال هايي که شما نام برديد. بجز افسردگي که مثل سرماخوردگي رواني است . بقيه منبع اضطرابي داره
    پس توصيه ميکنم اضطراب خودتونو چک کنيد
    پنيک و وسواس اختلالي هست که بايد با تمرين و‌تکنيک مواجهه ، غرقه سازي و..... درمان بشه . و نياز به حضور درمانگر داريد
    راهکاري که از اين فضا ميتونيم به شما بديم صرفا تن آرامي تا شما آماده براي درمان بشيد
    نداطباطبايي جبلي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 141 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در زنجان