در خصوص مشکلی که برای بارداری خارج از رحم داشتم ؟

با سلام و درود
در سن 39 سالگی ازدواج کردم و 7 ماه بعد از ازدواج اقدام به باردارداری نمودم و جهت این امور به مطب خانم دکتر محمد تبار مراجعه کردم ایشون برای من یک ازامیش هورمنی نوشتم و یک سونو که ازمایش هورمنی من گفتند خوبه ذخیزه تخمک 1.3 بود و در سونو 3 میوم اینرامورال و ساب سروز داشتم که 79 میلی متر یکی شون و اون دوتا دیگه 28 میلی متر و 26 میلی متر بود و یک کیست داشتم یک دوره به من دارو دادند جهت کوچک شدن کیست و بعد به من گفتند روز اول پریودت بیا برای سونو شدن و از روز سوم پریود به من قرص لترازول داد و گفت شبی دو عدد استفاده کن به مدت 5 روز و بعد اون 2 روز امپول گنادوتروپین و بعدشم آمپول ازاد سازی اچ سی جی زدم که همون روز قبل از تزریق این امپول و قبل سونو بهشون گفتم من لک شدم گفت طبیعی و مشکلی نیست و بعد برنامه نزدیکی به من داد سه روز پشت سرهم یک روز استراحت و یکهفته یک روز در میان ولی من 10 روز لک بودم و این علائم که به دکترم میگفتم میگفت طبیعی دو روز به من قرص مفنامیک اسد گفت استفاده کن و بعد هم بهم شیاف پروژسترون داد و با پیگیری های زیاد من بعد 11 روز منو فرستاد تست بتا کد عددش 3200 بود .و به من گفت باید ساک بارداریتو ببینم که نتونست ببینه و بعد منو فرستاد پیش دکتر ازاد بخش که گفت حاملگی خارج از رحم و کلی بیمارستان خوابیدم و درمان دارویی شدم .
خانم دکتر میخوام ببینم با شرایطی که برام به وجود امد ایا میتونید مشکل من رو برطرف کنید به طوری که دیگه دچار این مشکل نشم و ایا درمان و پیگیری داره به جهت جلوگیری ؟

بازدید : 81 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي زيبايي زنان، زايمان و نازايي در تهران