سلام یک پسر ۲ سال و ۹ ماهه دارم که از لحاظ صحبت کردن خیلی عقبه باید چکار کنم ؟

پسرم نزدیک سه سالشه اما هنوز تعداد محدودی کلمه در حدود 30 کلمه میگه .که توی تلفظ بعضی هاشون هم مشکل داره .از لحاظ درک خوبه .بیشتر خواسته هاش با اشاره انتقال میده .ارتباط چشمی داره .انگشت زیاد می مکه . سومین فرزندم هست .بچه های قبلی زود صحبت کردند و مشکلی نداشتند .قد و وزنش هم نرمال. تغذیه هم باشیرخشک بوده .میشه لطفا به خاطر خدا راهنمایی کنید آیا مشکلش برطرف میشه یا نه ،؟

بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني در تهران