۶۶
۶۷
آقــا

مجاری ادرار و فتق؟

ایا تنگی مجاری ادرار را با فنر یا بالن میشه رفع کرد
2_ایا همزمان میشه تنگی مجاری وفتق رو عمل کرد

3 پـاسـخ

  • سلام تنگي مجرا برحسب طول تنگي وشدت تنگي درمانهاي متفاوتي دارد که شامل درمانهاي اندوسکوپي بصورت ديلاتاسيون تنگي واينترنال يورتروتومي وروش جراحي باز درتنگيهاي شديد وطويل بنام يورتروپلاستي هست.احتمالا منظورشما ازفنر جاگذاري استنت يوونتاuventaهست که من توصيه نميکنم چون اين باصطلاح فنر بسختي به مجراميچسبد وبرخلاف تبلبغاتشون اصلا براحتي قابل خارج کردن نخواهدبود،جهت راهنمايي بيشترلطفا تماس بگيريد يا تشريف بياوريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام روشهاي متنوعي براي درمان تنگي مجرا هست که بستگي به طول وشدت تنگي مجراداره اما من شخصا روش فنررااصلا توصيه نميکنم چون معمولا بمجراآسيب ميزنه.ميشه همزمان بافتق عمل بشه ولي چون دومحل متفاوت ودوعمل مجزا وباروشهاي متفاوت هست لذا معمولا دريکزمان نميکنن ولي اگر بخواين مجراتونو آندوسکوپي بازکنن انوقت راحتتره وميشه همزمان بافتق عمل بشه.دوست عزيز اين مطلب روشها وتوضيحات فراوان دارد وشايد بهترباشه ويزيت بشيد ومن کل روشها رو برحسب مشکل شما براتون مطرح کنم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام.تنگي مجاري را بروش آندوسکوپي معمولا ميشه رفع کرد و عمل همزمان فتق وتنگي مجراهم مقدوره ومشکل خاصي نداره.خودتنگي مجرا وزورزدن موقع ادرارميتونه باعث فتق بشه پس بايدحتما تنگي مجراتون رفع بشه وبعدفتق راعملکنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 177 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران