۳۲
۴۹
خانــم

ضعف عضلات وعدم تعادل؟

دوماه هست ک خستگی شدید بخصوص دراندامها دارم خواب رفتگی و سوزن سوزن شدن پاها و دستهام زیاده. ام ار آی بدون تزریق دادم سالم بود در معاینه هم چیزی دیده نشد من همه علایم ام اس رو دارم میشه بگید ام اس با ام ار ای بدون تزریق هم مشخص میشه یا حتما باید باتزریق باشه.

1 پـاسـخ

  • سلام، علايم شما گرچه ميتواند به علت ام اس باشد اما نوروپاتي محيطي و بيماريهاي نخاع و همچنين موارد ديگري هم ميتواند سبب چنين علايمي بشود. معاينه دقيق براي تشخيص افتراقي بسيار كمك كننده است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 391 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژی) در تهران