۴۸
۹۵
خانــم

باسلام .من روماتیسم دارم از دکتر روماتولوژ در خوصوص مریضیم سوال داشتم ؟

با سلام و خسته نباشید .من 48 سالم هست حدود سه ماه پیش مفاضل دستم شروع کرد به درد گرفتن و ورم دکتر روماتولوژ رفتم آزمایش دادم گفت روماتیسم مفاضل داری کلی دارو برام نوشت که اکثر کرتون هست گفت باید وزنم کم کنی تو این داروها بهم هیدروکسی کلروکین سولفات 200داده که زدم تو گوگل عوارض رو چشم داره یه چند تایی ازش خوردم ولی چون برای عوارضش میترسم این دارو رو قطع کردم میخواستم ببینم موردی نداره قطع کردم ؟؟
و این که فعلا با دارو های دیگه درد دستم افتاده ولی همچنان ورم رو دارم یه چیز دیگه این که بیشتر وقتا پشتم اسپاس میکنه و درد خیلی بدی داره میخواستم ببینم ربطی به روماتبسمم داره یا نه ؟ من 20 درصد پوکی استخوانم دارم ...این دارو ها رو که میخورم دریغ از یک کیلو کم کردن لطفا راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 79 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژي در تهران