۳/۵
۱۶
آقــا

مشکل در راه رفتن؟

سلام خدمت آقای دکتر
من یک پسر 3و نیمه دارم که زایمان طبیعی داشتم و موقع به دنیا اومدن دچار کمبود اکسیژن خفیف شده بود و موقع دنیا اومدن کبود بود و 25روز nicu بستری بود کل یک سال اول تخت نظر بود و چیز غیرعادی نداشت ولی وقتی تا یک سالگی نمیتونست بشینه به تنهایی بردم دکتر مغز و اعصاب که ام آر ای نوشتن و تو ام آر ای گفتن مشکل خاصی نداره اما الان که سه سالش هست نمیتونه به تنهایی راه بره و تازه داره به تنهایی میشینه و البته 3ماه هست کاردرمانی میبرمش .
ناگفته نماند که ارتباط با محیطش خیلی خوبه و اینکه مثلا بچه های که راه میرن میبینه اینم میگه کمکم کنید تا منم راه برم .
و حرف زدنشم کلمه میگه و تک جمله هایی مثل آب می‌خوام و ...میگه
و البته دور سرش هم خوبه
ممنون میشم کمکم کنید

بازدید : 84 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب کودکان در تهران