خس خس سینه وتنگی نفس؟

باسلام وعرض ادب. ..حدود20 روزی هست که تنگی نفس دارم البته اوایل خییلی شدید بود ولی الان کمی بهترشده ولی چندروزی هست که توناحیه سمت چپ سینه ام احساس خس خس میکنم.هفته قبل دوروز احساس لرز داشتم که برطرف شد ولی دوباره امروز لرز داشتم باتوجه به اینکه باتب سنج جیوه ایی دمای بدنم 36 ونیم یا 37 هست.وگاهی زیر سینه ام احساس سنگینی ودردمیکتم لطفا راهنماییم بفرمایید چه کارکنم چون واقعا میترسم به درمانگاه یا بیمارستان مراجعه کنم. باتشکرفراوان

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من هم علايم سرما خوردگي معمولي است نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. آنتي بيوتيک مصرف نکنيد. نکات بهداشتي رو به دقت رعايت کنيد. قرص سرماخوردگي کوريزان از داروخانه تهيه کنيد و هر 8 ساعت يکي مصرف کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 159 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران