۵۲
۷۰
آقــا

آرتروز مچ پا؟

خرد شدگی پاشنه پا داشته ام حدود دو سال پیش جراحی کرده ام ولی مدتی است مچ پایم ورم کرده ودرد شدیدی دارم عکس گرفته ام پزشکان می‌گویند آرتروز مچ پا پیدا کرده ای ونیاز به جراحی دارد.سوال من اینجاست آیا بدون جراحی هم امکان درمان آن وجود دارد چون هزینه دست مزد پزشک را ندارم.متشکرم

1 پـاسـخ

  • با سلام يکي از عوارض شکستگي پاشنه، ايجاد آرتروز ثانويه در يکي از مفاصل مچ پا بنام "ساب تالار" است و تا جايي که امکان دارد با کفش مناسب، کفي مناسب، فيزيو تراپي و دارو بايد باهاش مدارا کرد، اگر دردش به حدي باشد که به هيچکدام از اين کارها آرام نشود اجباراً بايد جراحي(=فيوژن ساب تالار) شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران